Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shadow

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 19 år 
 165 cm
 Brun
BYD!!!

Sød vallak sælges da vi ikke rigtig passer sammen. Jeg er desuden blevet lidt bange for at ride ham, da han har bukket med mig en gang. (er nok lidt en kylling :)) Jeg har haft massør til ham siden, og han havde spændinger i lænden og det bagerste af ryggen, som skulle være væk nu. Massøren mente at spændingerne sagtens kunne være skyld i bukket. Spændingerne skyldes formodentligt at han har stået stille i et halvt år, og lige er blevet sat i gang igen.

Han er god i hovedet, kan sagtens stå selv på staldgangen, og jeg har trukket ture med ham selv uden problemer. Han er siger ikke noget til traktorer osv. Han går stort se over alt hvad man ber ham om.
Men jeg kender ham ikke så godt, har kun haft ham en måned. Tidligere ejer ar oplyst at han er trafiksikker, og sagtens kan rides selv på tur.

Vil egne sig godt til tur/spring/jagt. Han kan godt lide at springe. Han har løssprunget 110 cm idag med lethed, og stadig med luft under, ville ikke lige presse ham mere. Billeder kan mailes.

Han kræver nok lettere rutineret rytter

Kun til godt og helst blivende hjem, ikke rideskole eller hestehandler.

Ring for yderligere info

BYD!!!
Skal af med ham hurtigst muligt, da min hoppe er syg, og står på Ansager. Så jeg har ikke overskud til ham, da jeg ikke er helt tryg ved ham og synes det er synd hvis han går helt i stå, når han nu lige er kommet igang.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 121478
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 28 april 2010 kl. 20:18, og har været vist 5010 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider