Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shanell

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 16 år 
 146 cm
 Gul
Shanell er gået ind i hendes 6 år.
Hun er ikke færdigmålt, men vi har selv målt hende til ca. 146 i stang. Hun er spinkel af bygning og har et smart udseende og en lille hvid stjerne. En smuk fjorhest.
Hvis ikke man vidste det eller heller ikke kunne se det på hendes udseende ville man ikke tro at hun er en fjordhest. Hun ligner mere en sportspony efter kropsbygning og gang.
Vi har selv avlet hende på moderen. Faderen er fra Jens Høgh som har en del fjordheste som han køre med til konkurrencer - rideklubben birken.
Hun er efter en meget spinkel hingst og heldigvis har hun arvet hans bygning. Så hun er mere let i det i forhold til moderen. Faderen fik sølvmedalje ved DM i ridebanespringning 2009.
Hun har stået stille siden sommer pga. mangelnde tid. Hun blev tilredet i sommeren 2008 hvor jeg både red dressur og sprang på hende. Det tog hun rigtig flot og har aldrig smidt mig af. Dog kræver det en rytter der er klar til at ligge noget arbejde og kræfter i hende. Hun er også vant til at blive longeret.
Hun er også trænet i at blive styret med lange tøjler bagfra i håb om at kunne bruges til kørsel hvis dette skulle have interesse.
Hun har ikke været kørt med i trailer, men går gerne derop og står. Hun er vant til at på på fold det meste af dagen, men kommer ind sammen med de 2 andre om natten. Hun kan gå sammen med forskellige andre.
Sælges pga manglende tid og at jeg er hesterytter nu. Har haft hende siden hun blev født ude på vores fold. Har aldrig bidt eller sparket nogen. Hun leger meget på fold og kan godt lide at lave noget.
Hun er brandmærket og registreret i fjordhesteavlen i Danmark.
Har rødt pas og vaccineret regelmæssigt. Fuld stamtavle.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333FJ0405326
F:
FJH-S 711
(FJ DK)
M: Houbæk´s Hitra
9603798
(FJ DK)
MF:
FJH 650
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 11 april 2010 kl. 20:46, og har været vist 2396 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider