;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

La'Toya

 Traver  
 Hoppe
 32 år 
 155 cm
 Brun
La'Toya, som egentlig på papir hedder Rie Hvidsten - er min første egen hest..

Jeg stiftede mit første bekendskab til hende, efter jeg mistede min første pony Tulle.. Tros ikke nogen videre stor interesse, for denne nye store hest, fik jeg part på hende.. Der gik ikke længe for hun også havde sat dybe spor i mit hjerte.. Så dybe at jeg var sønder knust den dag ejerne kom og fortalte at de havde sat hende tilsalg.. Et tab som mit unge teenage hjerte næsten ikke kunne kapere..

Heldigvis for mig, endte det med at mine forældre købte hende til mig.. Og jeg blev overrasket ved at blive indkaldt til staldmøde, og hele familien insistede på at tage med da de tilbød at køre mig derud.. Og på boksdøren sad der et skilt hvorpå der stod:
Til Ditte-Mus
Fra Mor og Far

La'Toya er den fantastisk hest, og hun har givet mig et hav af oplevelser.. Man kan stole på hende 100% og hun giver ALTID en god tur.. Hun kan rides af alle, og finder sig i selv de helt små ryttere..

Faktisk havde hun en "søndags tjans" hvor en lille pige på bare 3år kom og fik sin ugentlige ridetur.. Hendes søster på bare 1år, kravlede under maven på hende og holdte balancen ved at holde fast om benen af hende.. Mere cool og tålmodig hest skal man lede længe efter..

Dog stoppede min stævnekarriere med hende, efter min første 4.plads..
 
 
 
 
 
 
ID: HST 121288
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 06 april 2010 kl. 11:10, og har været vist 184 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider