Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Engvejens Sunny

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 24 år 
 143 cm
 Palomino
Sunny er ikke til en nybegynder, da han til tider godt kan være lidt stærk. Men kan man ride lidt, kan man få rigtig mange skønne timer på ham. Han er en pony, der er en utrolig stor kælepot og meget social. Han er blevet trænet en del i horsemanship, og kan rigtig godt lide at "lege" med sin ejer.
Han elsker at springe, og det er primært det han er blevet brugt til. Har sprunget lidt distriktstævner, men ellers primært på klubplan, hvor han ofte er kommet hjem med en roset. Han springer alt, og er super at have med rundt, da han ikke er bange for noget. Går og står fint i trailer.
Han er skøn at ride ture på, meget lydig, men vil dog helst følges med andre (han er jo meget social). Er en fantastisk førerhest for hold, eller bare sammen med andre, hvor han lytter meget til ens stemme, og er lækker at ride i naturen på.

Alt i alt er han en rigtig dejlig pony, med masser af krudt i. I forbindelse med spring, er han en god lærerpony, til den lidt uerfarne springrytter, da han springer hvad som helst. Det er meget sjældent han stopper ved et spring.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 120750
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 juli 2010 kl. 14:41, og har været vist 9676 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider