;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Nelly

 Pony, blanding
 Hoppe
 26 år 
 146 cm
 Sort
Nelly er en super dejlig hoppe, som virkeligt knytter sig til sin rytter.


Hun kan være meget sur overfor andre heste, grundet en dårlig opvækst vi dog ikke kender til. Men overfor sin rytter er hun et nusse-putte hovede, som knytter sig til sin rytter på kort tid. Og hun kan sagtens stå på stald gang med andre heste, eller gå på fold med andre. Ingen problemer der!

- Dette er dog en smule surt, da Nelly er en hest der gør alt for sin rytter, og aldrig kunne finde på at gøre rytter noget..

Nelly har med sin tidligere ejer startet en LB-klasse i dressur hvor hun fik en 2 plads med hjem, og en LB i spring - 60 cm, hvor hun fik en første plads med hjem. Derudover vandt Nelly en 1 plads til klubmesterskabet i spring - 70 cm.

Yderligere har hun ikke startet de fleste stvæner, men har potientiale til at starte flere stævner med rette rytter..
Gangarter:
Skridt: normal pony skridt - arbejder under dig og får benene godt med ind under sig (med hjælp fra rytter naturligvis), og søger til biddet.

Trav: rytteren skal være ved hende med benene, før der kommer fremaddrift i hende. Men det er kun et spørgsmål om tid før hun finder ud af hvem der bestemmer farten :o)

Gallop: Nellys gallop skal fremhæves!! Den er super lækker, hvis rytter arbejder for den og arbejder med hende. Du sidder der bare. Hun søger til biddet i stort set alle gangarter - men galloppen skal virkeligt fremhæves og hun er meget medgørelig og arbejdlig i galloppen. Dette er 3 gangarter der virkeligt skal opleves!

Nelly er tilvendt longering og opfører sig pænt. Dog er galloppen under træning, da hun godt kan finde på at bukke under galloppen.

Under dressurtræningen har Nelly brug for en fast hånd, da hun godt kan finde på at skære i hjørnerne, eller fx. når du rider over midten, snyde dig.

Hendes tidligere ejer har lært hende tricks, som fx at lægge en godbid på jorden og stille sig med benene omkring hovedet - derefter skubber Nelly dig på plads i sadlen :o)

Og Nelly elsker at ride ture, og kan ride alene eller med andre.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 120314
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 11 marts 2010 kl. 18:21, og har været vist 196 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider