Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sunshine

Billede
Billede
Billede
Video

 Pony, blanding
 Hoppe
 25 år 
 137 cm
 Rød
EKSTRA NEDSAT - PGA MANGLENDE TID - SØGER NY SØD EJER
Sunshine er en utrolig dejlig og sød hoppe.
Jeg har haft hende i 3½ år og hun var min første pony, og kan derfor rides af begyndere såvel som øvede. Jeg har sprunget en bane på hende der var omkring 125-130cm til træning, og jeg har startet flere LA klasser på klubplan fejlfrit og vundet flere førstepladser i LA på klubplan. Springning har altid været vores passion sammen, og det er på springbanen vi har haft vores største successer. Vi har også startet dressurklasser op til LB3 og vi har også her vundet førstepladser, hun har dog kapasitet til meget mere. Vi har vundet to områdsmesterskaber: i springning i 2007, og dressur i 2009. Men hun er mere end klar til at starte på distriksplan og hun er utrolig nem at have med ude til stævner.

Hun er let at læsse og hun kan stå alene i traileren om nødvendigt.Der er for nyligt blevet taget røngtenbilleder af alle hendes ben og de viser ingen fejl eller skader.
I den tid jeg har haft Sunshine har vi også været en masse på diverse skovture, udflugter ved søen og lavet meget andet sjov sammen. Hun elsker at være på tur, og efter få ture i terrænet med andre heste, kan man roligt ride ud alene. Hun er rolig på staldgangen.

Alt i alt er hun en rigtig dejlig all-round pony, som er til at stole på, og der er garanteret en masse gode oplevelser og stunder sammen med hende. Hun sælges kun til private som har kendskab til at omgå heste og meget gerne til ryttere der er interesseret i at komme ud at starte nogle stævner, da det er noget hun elsker. Det er utrolig vigtigt for mig at hun får en sød rytter, som vil blive lige så glad for hende som jeg har været.
Hun koster 17.500 kr, en sadler, to trenser, 4 dækkener, utallige underlag og tæpper, strigler og striglekasse osv, i rigtig god stand kan købes med.
Ved interesse eller for mere information omkring Sunshine, kan man ringe på nummeret 98374950. Hestepas medfølger.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 9509220
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 23 oktober 2010 kl. 21:41, og har været vist 6301 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider