Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

No Name

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 22 år 
 125 cm
 Brun
No Name sælges kun pga. jeg skal have en større pony. Hun er en lille fin 3’er pony på 125 cm. Hun går pt. LC spring til stævner nu men jeg starter på hende i LB til april. Hun kræver en let rutineret rytter, som ikke er bange for at fortælle hende hvem der bestemmer. I dressur kan den rette rytter komme langt med hende da hun kan mange dressur øvelser. Hun er 100 % trailer og trafikvant. Hun kan stå stille på staldgangen i flere timer, og hun er vant til at blive klippet på både krop og i hovedet. Til træning springer hun alt fra 65-80 cm. Hun har sprunget 1 meter i løsspring på tribbelbar for ikke så lang tid siden. I terrænet har hun sprunget spring på 55-65 cm. og op ad en banket på 1 meter. Hun elsker vand og en god hurtig galop på markerne. Hun er meget nem at have med til stævner og går lige op i trailer. På stald er hun sød og rar. Hun kan dog godt være lidt bokssur men det er ikke noget med at hun bider eller sparker. Vi regner med hun er kørt med i holland da hun træk kælk i vinters med ørene frem ad rettet;)
Hun har en enkelt handelsfejl og det er at hun har sommereksem. Det er ikke noget der OVERHOVEDET går ud over ridningen, men kan godt gnubbe sig lidt i haleroden og i det nederste af manen. Vi giver hende gerne hvidløg mod dette og det virker ret godt.
Der medfølger alt udstyr: Kombisaddel ukendt mærke men passer, flere underlage, undertrøje, 4 stk. dækkener (1 vinter,1 overgang, 1 regn, og fluedækken), 2 stk. hovedtøj mærke totti og riders company, fortøj, pladegjord, klokker, 2 par gamacher + grimer, alm. gjord, 1 tæppe og måske lidt mere jeg ikke kan komme i tanke om (:
 
 
 
 
 
 
ID: HST 119973
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 06 juni 2010 kl. 20:09, og har været vist 4454 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider