Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 25 år 
 144 cm
 Hvid
Coco er en sød pony men ret speciel pony. Han er ikke en pony som alle og enhver kan håndtere første gang de møder ham, men med tålmodighed kan man komme rigtig langt, selv med en pony som Coco.
Det der er med Coco er, at han kan være ret sur på stald, og i sin boks, når man ikke kender ham, men så snart han har set en an, og ved han kan stole på en, er han en rigtig sød og nem pony, som selv børn kan have med at gøre. Men det kræver ganske enkelt at man er tålmodig, og bruger tid på at lære ham at kende. Dette kan sagtens tage over en måned, hvilket man skal være indstillet på.
Coco har i sommers fået konstateret astma, og kan derfor ikke tåle støv fra hø og halm. På grund af dette er han i øjeblikket under genoptræning, men vil på sigt kunne rides helt normalt. Det skal dog siges at Coco ikke er nogen dressurpony, men elsker skovture og springning.
 
 
 
 

[Part] Coco søger part.

Vi søger en sød og rutineret pige/dreng, som vil komme og passe Coco et par gange om ugen. Coco står i en lille privat stald, og ud over ridning og hygge, skal der også ordenes boks og blandes foder de dage man har Coco.
Coco har allerede en rigtig sød part, som Coco er meget glad for. Og planen er at hun på sigt skal i gang med at springe(undervisning) på ham igen, og derfor vil det ikke være muligt at gå til springen på Coco. Men udelukkende komme ud på nogle gode skovture.
Coco søger en part til, da vi har fået en til hest, og det defor godt kan blive lidt tidspresset. Og da Coco nødig skulle forsømmes, vil vi rigtig gerne finde en rigtig sød part som kan komme et par gange om ugen. Tirsdag og torsdag er dog ikke en mulighed.
Der er ikke nogle aldersgrænse, men vi forventer at der er forældreopbakning, hvis man ikke har haft part før. Prisen er 500 kr. For to dage om ugen.
Så hvis du synes at Coco lyder som noget for dig, skal du være velkommen til at ringe eller skrive enten på 27-nummeret eller skrive her på HN.
 
 
ID: HST 119939
F: Dancans Coco
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 oktober 2013 kl. 13:53, og har været vist 4261 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider