Logo used for printing

HN afstemning
Går du ind for lavt sukkerindhold/stivelse i din hests foder?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Valiant

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 18 år 
 164 cm
 Mørkebrun
Fantastisk dejlig og elskelig hest med gangarter over middel. Han er fintfølende, og hans ridelighed er helt i top. Hver tur udvikler dig som rytter. Han lærer enormt meget fra sig, selv fra jorden. Valiant har gået MB3 i en alder af 7, og har i sin tid med mig startet MB1. Han laver 2'er changementer uden problemer, når rytteren ellers kan tælle og finde rytmen...;-)
Valiant er ren i røntgen (nakke, ryg og ben) og tilses regelmæssigt af kiropraktor. Det er min klare overbevisning, at det er bedre at forebygge end behandle, så selvom Valiant aldrig fejler noget, så bliver han lige "sendt til service" engang imellem.

Han er uden tvivl den mest alsidige og mest fantastiske ridehest, jeg indtil videre har haft fornøjelsen af. Han er en stor lærermester, og jeg vil være ham evigt taknemmelig for alt den ridning, han har lært mig; de oplevelse, han har givet mig; og de ting, jeg har lært om mig selv i samværet med ham.

Valiant er lige nu udlånt til Caroline Påsch Høj, grundet presset familieli, og her stortrives han... selvom han står sammen med køer.. Hehe

 
 

[Salg] Fantastisk lærerhest sælges

Fantastisk lærerhest sælges til rytter, der vil lære at ride for fine hjælpere og uddanne sig selv til middelsvær.

Lad dig ikke afskrække af hans alder. Han forveksle ofte med en unghest, og han har helt sikkert en masse år at give af endnu. Hans helbred er i top, og Valiant har i de 9 år, jeg har kendt ham, kun stået stille grundet tabt sko og en pind i øjet.

Valiant har uddannet flere ryttere til M-niveau. Han kan changere ned til 2'ere og har en fantastisk overtrædning i bl.a. traverserne. Valiant har startet til og med MB3 og giver ofte en roset med hjem.

Han kan med lethed springe 110, men er frygtsom overfor nye spring og skal have en rutineret og rolig rytter, hvis dette skal dyrkes.

Valiant holder sig godt, da han er en opmærksom hest, men laver ingen anden ballade end at springe lidt til side, hvis han bliver bange. Han er altid 120% styrbar, også selvom han eksempelvis har en springstøtte omkring benet...

Han er let at læsse og opfører sig ikke anderledes ude, end han gør hjemme. Han er flink på tur og i håndtering, også selvom han nogle gange opfører sig som en unghest.

Sælges til et godt og kærligt hjem i rolige omgivelse, med al udstyr, ligesom han lige har fået ordnet tænder af Lala fra Horsedent

Video haves og sendes ved seriøs interesse. Fremvisning sker af låner

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 0005782
208333200005782
F:
DE333330220094
(OS DEU)
M: Vita
RDS 12089
(DV DK)
MF:
DVE 356
(DV DK)
Dressur: M-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 20 februar 2018 kl. 07:48, og har været vist 6010 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider