Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lands End

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 24 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Lands End blev Født fredag d 13/6 1997 På Søholtgården i Brøndby strand.
Som årring boede hun med sine 2 halvsøstre på Nykildegård i Greve i en løsdrift.
Som 2års Havde jeg hende med på Roskilde, dommerne har i bedømmelsen skrevet at hesten har en tynd men velansat hals men hendes hals har aldrig været tynd.
Hun virkede som om hun trivedes på dyrkuet hvor jeg stod med min 2 års hoppe og sludrede med folk fra PRE standen på hovedgaden imens publikum rundt om gik løb hoppede og sågar klappede hende lige i røven uden hun lod sig bemærke med alt aktiviteten.
Hun blev tilredet som 4 års men ud på efteråret opdagede vi at hun havde mus. disse blev hun opereret for.

Hun havde efter genoptræning mange gode rideheste år. gode skovture, hyggelige stævner og nussetid i stalden. og på stævnebanerne var hun det sødeste.

Resultater: 2 plads i SIV klubesterskab i spring og vinder af LA spring til KRK klubstævne samt sløjfer i LB til distrikts klasser.

De sidste år har hun haft svært ved at trives og havde en pariode på1½ år med stilstand pga ledproblemer med forbenene. efter 9 md med raske forben og genoptræning fra dec. havde hun sine sidste rideturer hvor hun igen var blevet den fremadsøgende glade hoppe hun var ved tilridning men desværre fik hun fredag d 26/3-2010 en skade på folden der vidste sig at omfatte et kompliceret brud på griffelbenet. Landy blev samme aften lagt til at sove PÅ KVL i Taastrup .
Landy havde de sidste 3 md af sit liv genvundet en glæde og lislyst som en unghest. Det vågne og glade ansigt jeg huske fra hendes føltid er det jeg husker bedst imens vi ventede på dyrlægen og som hun også havde da hun fik sine sidste gulerødder..

Tak for alt Landy
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9706053
208333199706053
F:
DVE 356
(DV DK)
M: Blue Body Butler
FOR 93086
(DV DK)
MF:
DH 258
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 28 marts 2010 kl. 17:09, og har været vist 147 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider