Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Klintholms Miss Abby

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 14 år 
 135 cm
 Mørk skimmel
Fantastisk 2'er pony skal have et nyt hjem, helst inden 1. december da jeg rejser til Thailand i December. Hun sælges udelukkende på grund af tidsmangel og at jeg er faldet for aldersgrænsen.

Billederne med rytter er fra hendes tilridning i sommers - billedet med barnet er fra før hun blev tilredet.

Jeg er åben for mange muligheder, ponyen skal bare videre til et hjem hvor man vil udnytte hendes potentiale, hvilket jeg ikke kan pga min alder og størrelse.
3 års pony med en helt fantastisk stamtavle, gode ponyer med guldmedaljer. Vi ser en morfar fra det navnkundige Downland stutteri, der mest er kendt for deres markante sec. B avl, men som også i årevis lå i toppen af partbred avlen.

Abby er på nuværende tidspunkt 135 cm høj og skulle gerne tage et par cm mere. Hun har været i ridning siden 1. juli og har igennem hele perioden været sød og samarbejdsvillig, hun ELSKER at arbejde.
Hun kan rides af absolut alle, er meget nem at ride. Hun rides i alle gangarter og overalt. Tager gerne en jorde tur ud over markerne og en skridt for lange tøjler lige efter.
Hun rides på tur flere gange ugentlig, både alene og med andre. Dog foretrækker hun, som de fleste heste, lidt selskab, men kan sagtens rides alene. Er tit med på rideskolen for at ride i hallen, hun går lige i traileren, sommeren over er hun redet derud langs vejen og vipper ikke et øre for trafikken.
Hun har været med i tærrenet og skoven, heller ingen reaktion her. Hun har været med til 2 skuer og opfører sig rigtig flot når hun er i byen.
Hun går til biddet, er næsten stabil og bærer sig selv rigtig godt. Hun vil rigtig gerne springe, er indsprunget og springer alt hvad hun styres på. Har også været med ude og springe. En pony man bestemt kan stole på.

Kan sagtens håndteres af børn. Er sød på stald og mark, indordner sig.
Berider spår ponyen en rigtig god fremtid på stævnbanerne og bestemt også i avlen.
Dog ønsker vi meget gerne at følge ponyen i sporten. Hun har gangarter over middel, specielt bør traven fremhæves som helt suveræn, løs som under rytter.

Husk, at det ikke koster noget at komme og se ponyen og få en tur på den.

Da ponyen meget gerne skal hurtigt væk ønsker jeg realistiske bud.

25 69 19 10

Sille-mone@hotmail.com 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333WE0700258
F:
208333WE0400268
(WE DK)
M: Bjerregårds Bolet
WB 221
(WB DK)
MF:
WBH 27
(WB DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 08 november 2010 kl. 08:01, og har været vist 9084 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider