Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Serafina

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 22 år 
 169 cm
 Rød
Varm, dog er hun faldet meget til ro siden jeg fik hende sidste sommer. Altid opmærksom på en hver bevægelse og lyd.
Samtidig en følsom og kærlig hoppe..

Gangarter:
Helt fantastiske!
Hendes trav er vildt speciel, hun takter enormt højt og griber samtidig vanvittig langt ind, simpelthen en syn, man kan falde i svime over.
Hendes galop indeholder også den høje takt, hvilket virkelig giver en op ad bakke galop.
Hendes skridt er stor og taktfast med et specielt rul..

Serafina er købt med henblik på avl, så det håber vi selvfølgelig går efter planen. Hun er en vågen hoppe, der nok skal komme til at give lidt power til hendes føl. Hun er dejlig i den daglige omgang, men tåler ikke ret godt forandringer i sin hverdag. Det arbejder vi så på i små bider af gangen, hvilket lige så stille giver bonus.
Hun er en flink og retfærdig hoppe på fold, som kun lige løfter det ene bagben, når hun bliver utilfreds og skal vise, hvem der bestemmer. Hun skaber dog respekt, hvilket ene og alene er baseret på hendes størrelse.
Hun er en hoppe, som tilpasser sig meget dem hun går med og arver deres nykker eller falder til ro, hvis de er mere rolige og fornuftige end hende. Det gør selvfølgelig, at vi tænker meget over, hvem hun går bedst med.

Serafina er bare helt speciel, ufattelig smuk om sommeren, et kærligt væsen, men også en hest, der bliver nusset, når det passer hende..
Forhåbentlig en hoppe, der kommer til at give mig nogle gode og lækre føl i fremtiden..

Serafina fik det smukkeste palominoføl til os efter Mr.Blue Eyes, så han vidste godt, hvad han skulle ;) Hun er en vidunderlig mor, som passer på sit føl uden overhovedet at være hysterisk. Faktisk kunne dyrlægen selv gå ind i boksen og tjekke hoppe og føl, dagen efter foling, hvilket siger utrolig meget om den forandring Serafina har gennemgået i det halvandet år, vi har haft hende..

Serafina betyder noget helt specielt for mig, jeg kan ikke forklare hvad, men hun giver mig et sug i maven, hver gang jeg kigger på hende, ligesom Lestat.. mærkeligt som man nogen gange møder nogle, der bare kravler helt ind i sjælen på én..

Da Serafina jo fik børbetændelse efter, hun havde fået Sugar Beet, anbefalede dyrlægen os, at lægge føl i hende igen med det samme, hvis hun ikke skulle blive gold. Vi lod hende gå med Blue og krydsede fingre... Nu kan jeg så se på Serafinas facon, at der må helt klart have været bonus, så jeg glæder mig som en vanvittig til igen næste år, at få et føl efter denne smukke hoppe..
 
 
 
 
 
 
ID: HST 118171
F: Majesteit
Dutch Harness Horse, KWPN
M: Lida
Dutch Harness Horse, KWPN
MF:   -  
Dutch Harness Horse, KWPN
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 januar 2010 kl. 18:05, og har været vist 299 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider