Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Åvangs Chess

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Hoppe
 29 år 
 140 cm
 Sort
Verden kunne falde ned om ørerne på hende, så længe hun altså selv kan bestemme, hvad vej hun vil gå.
Førerhoppe med stort H, og det er en titel hun aldrig vil give fra sig, hvilket ingen af hendes foldkamerater er i tvivl om..

Hun bliver kaldt Sif i daglig tale, længere historie, men vi vidste ikke, hun havde stamtavle da vi købte hende, og nu hænger det ligesom ved. Hun blev købt gennem en handler, som havde hende fra en anden handler, som igen havde hende fra en tredje handler.. Denne handler var også slagter, og havde sørme lige "glemt" at hesten skulle have været slagtet. Tidligere ejere havde fået at vide, at hun var kronisk forfangen og skulle slåes ned.. Slagteren mente åbenbart, at hun var for god til det, og solgte hende.. Så rullede rouletten, og da vi købte hende, var det 5 hjem på et år. Vi købte en meget muggen utilpas hoppe, som ikke stolede på nogen, hvilket hun udtrykte gennem sit tandsæt (avs), mærkelig nok stolede hun 100% på Stig fra dag et, vi andre kunne bare holde os væk, men ham... Så man kan roligt sige, at hun valgte sin ejer og ikke omvendt.
Vi har været en del igennem grundet al forvirringen omkring hendes fortid. Har blandt andet haft dyrlæge inde over m.m. for at sikre, at hesten var sund og rask og ikke skulle slagtes.. Det er hun, men hun må ikke gå på græs, så vil hun simpelthen dø for os, så hun har wrap hele sommeren og en foldkamerat, fordi man skal jo have selskab. Desuden skal hun have specialsko, når hun rides, så alt i alt er hun os en halvdyr fornøjelse, men man må jo tage dem med det hele, når man vælger at få dem.
Til gengæld giver hun os en masse underholdning og er blevet en super dejlig og glad hoppe, som dog stadig bestemmer ALT på sin egen sjove spøjse facon, og hun bliver her til hun skal bæres ud.

Dejlig tøs, flink til de helt små ryttere, men kan man slippe for at lave for meget, gør man det.
Den hest, jeg har mødt med det største lydregister nogensinde... Hun knurrer... brummer, hviner, vrinsker, hvisker m.m. Virkelig en speciel hest. Jeg har mødt mange gennem årene, men aldrig en som hende her..
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: WD 103
208333199206841
9206841
F:
8804059
(WD DK)
M: Åvangs Blondi
WD 79
(WD DK)
MF:
WDH 6
(WD DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 10 januar 2010 kl. 17:52, og har været vist 190 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider