Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roosgårdens Cornelius

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hingst
 19 år 
 135 cm
 Dun

Rigtig gode bevægelser, træder halvanden gang over i skridten, storrammet og lækker i traven, dejlig flydende i galoppen.

Hingst, men den mest fornuftige af slagsen, jeg nogensinde har mødt.
Han deler fold med alle vores unghingste. Når han altså ikke lige går ved damerne. Til daglig deler han en stor boks med Cujo hans søn.


Min lille øjesten, så gudesmuk og så suveræn af sind..
Han er købt af min veninde og kæreste, som har haft hele hans familie på modersiden. Jeg valgte netop at købe den vej, da jeg vidste at Malene avlede gode solide ponyer med et stærkt eksteriør og et helt igennem suverænt væsen, og jeg skulle bruge en god og dejlig pony til min lille søn, det er bestemt et valg, jeg aldrig vil fortryde..

Havde han dog bare haft 30 cm mere, så havde han været min dressurhest.
Han elsker at arbejde, er idiotsikker i trafikken og kanon med børn på ryggen.
Cornelius er bare ponyen, som man sætter sig op på, runder lidt af og rider.. så spadserer han ellers bare derudaf og ser smuk ud.. Hver gang man vil lære ham en ny øvelse, så er den der bare fra starten. Første gang han lavede versadeer, var på tur og de var klokkerene med det samme.
Han er efterhånden blevet lidt mere hingstet, men kan dog stadig rides af Thor, også med hopper ved siden.. Aldrig har jeg oplevet så nem og gennemfornuftig hingst som ham. Jeg havde en ude og se på ham til bedækning, og da jeg trak ham gennem stalden med damerne, sagde hun: hvordan kan man overhovedet være sikker på, at det er en hingst med den opførsel??
Ja det siger jo alt..

Min plan er, at Cornelle skal trænes lidt mere op i spring og så forhåbentlig ud og starte stævne.. Hans første løsspringning rundede han 110 cm uden de fjerneste problemer, og han elskede det..
 
 
 
 
 
 
ID: HST 118169
F: Champagne
DSP
M: Leeloo
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 januar 2010 kl. 17:44, og har været vist 399 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider