Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Indian Mayboy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Trakehner  
 Vallak
 17 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Min nye hest !! Det måtte blive ham....

Efter halve års søgen og afprøvning kunne ingen hest leve op til det, jeg ville ha!! Fister er en svær dreng at komme efter.......men hvem er mere værdig som efterfølger end selveste lillebror? :-))

Et veloverstået dyrlægetjek med helt fejlfrie røntgenbilleder og en ordentlig èn på opleveren - det var hvad Mayboy havde fået. Han flyttede ind hos mig, og skal nu til at starte et nyt kapital i sit liv - jeg glæder mig til at dele det næste kapitel med ham.

Nu har jeg så to sjove, glade og skøre brødre til at krydre min hverdag - og det er fedt!!

Mayboy er bare det kærligst væsen. Han er så tillidsfuld og elsker hygge i stalden. Han er også en fremadgående og livlig hest, og i ridehallen har han en god arbejdsvilje. Han er sadel og longevant helt uden problemer, og nu i fuld gang med tilridning.

Han vokser dog stadig (dyrlægen skød på, han ville vokse 3-4 cm endnu), så vi presser ikke for hårdt, så ham og hans legekammerat hygger sig ofte på folden.

OPDATERING: D. 12/4 2011 åndede min smukke Grunk ud på Ansager. En agrresiv og uheldbredelig kodesenebensbetændelse gjorde ham forpint og halt og uden udsigt til bare den mindste bedring, var beslutningen klar. Han fik en tryg og værdig død - det var det bedste for ham. Hvil i fred min smukke Grunk - jeg savner dig hver eneste dag! Du er gemt i mit hjerte.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333TR0501210
F:
TAF 0002
(TR DK)
M: Indian-Summer
HT 9511
(TR DK)
MF:
ETAF 8304
(TR DK)
Dressur: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 26 april 2011 kl. 22:13, og har været vist 247 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider