Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Joey Le Blanc

Billede
Billede
Billede
Video

 Traver  
 Vallak
 19 år 
 170 cm
 Mørkebrun
Springer LC (Kunne starte højere). Starter ikke dressur, men går nok LX og LD. Vi starter i det små, da både jeg og ham ikke er super erfaren.

Alt jeg har vundet på Joey ;D:
12-10-2008 2 plads, hubertusjagt i LH, på Tranekær
08-11-2008 Clear round, fejlfri på Lark
17-01-2009 Clear round, fejlfri på Lark
18-04-2009 Clear round, fejlfri på Skovsbogård
24-05-2009 Gennemført prøvejagt i LH
06-06-2009 2 plads. LC spring på Lark
06-09-2009 Gennemført prøvejagt i LH
27-09-2009 1 plads, hubertusjagt i LH på Trankær
24-09-2009 2 plads. LC spring på Lark
14-11-2009 3 plads. LC spring på SVR (Svbg. Mesterskaber)

Han er en super smuk hest. Jeg fik ham for lidt under 2 år siden, direkte fra travbanen. Han kunne ikke andet end at trave. Han var meget tynd, meget pjusket at se til, og havde et stort så på højre bagben. Han har stadig ar. Han havde også voldsomme tandspidser. Han fik dyrelæge på, han kom på fedekur, og blev vartet op fra top til tå, og nu har jeg så fået lært ham at galopere, gå dressur, og springe. Vi starter jagter, i Langelands Hestesport, og er for nylig startet i Fyns Jagtrideklub. Fyns Jagtrideklub var voldsom i forhold til Langelands Hestesport, både fordi det var faste spring, og fordi de stod på mere ekstreme steder som feks. ned ad en stejl bakke. Men vi kom igennem, uden skrammer, og skal starte deres Hubertusjagt om 2 uger. Desværre er jeg ikke gammel nok til at vinde noget, skal vente til jeg bliver 18 dvs. hele 5 år. Øv bøv, så er det heldigt man kan vinde Hubertusjagten på Langeland (;

Dengang jeg mødte en engel -
Jeg skulle til fødselsdag hos min ridelærer. Hendes lille dreng fyldt 2 år. Vi skulle på tur til Monet, og min far kørte traktor, med vog bagefter, så alle kunne komme med (; Tina som min ridelærer hedder, syntes vi skulle ride, og jeg kom så på ryggen af Joey. Jeg havde førhend redet pony, så han var lidt voldsom. Men vi red afsted og min far kørte gæsterne. Turen var fantastisk, og hesten var endnu mere fantastisk. Han kunne ikke kort galop dengang, men Tina røg afsted, med lille bange mig i hælene, og han galoperede. Vi fløj afsted over stok og sten, og det var i det øjeblik det gik op for mig at jeg havde mødt min engel. Han var tilsalg, og der var også andre og kigge på ham, inden jeg fik overtalt min far til at købe ham til mig. Dagen han blev min var dagen det gik op for mig, at jeg skulle gå igennem tykt og tyndt med min nye bedste ven. Den dag jeg mister dig, drukner jeg i tårer.

Han er helt fuldstændig rolig, lige indtil der skal galoperes om kap. Han er meget venligsindet, og elsker at blive nusset om. Han har sine meninger, så hvis der er noget han ikke kan lide, feks. et sted han ikke kan lide at blive rørt, siger han fra, på til tider, en ret voldsom måde. Han er stædig, men på den anden side meget arbejdsvillig. Han vil meget gerne lære, og arbejder fint på ridebanen. Han kan skridtes og traves af alle, men så snart vi skal lidt hurtigere fremad, ville jeg ikke turde lade andre ride ham. Han er meget temperamentsfuld ang. det med at galopere, og jorde, og kan til tider være svær at stoppe. I starten stak han af med mig, fordi jeg ikke kunne holde ham.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 117788
Dressur: Tilredet
Spring: LC-klasser
Kørsel: Konkurrence-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 29 december 2009 kl. 23:26, og har været vist 221 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider