Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chess

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 25 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Chess er en alle tiders all round pony på 13 år, med et vidunderligt sind til pigen eller den ”lille” dame der ønsker at kunne lidt af det hele. Chess er max højde og er en blanding mellem Connemara og Araber.
Chess er primært blevet brugt til dressur, da det er det der tiltaler mig. Han går dressur med øvelserne svarende til LA-klasser, og jeg har startet til og med en La1 med fine resultater. Chess kan lave bagpartsveninger, træversader, versader, schenkevigninger osv. og han er nem at ride frem fra shcenklerne samt nem at styre og kontrollere.
Mine interesser ligger ikke i springningen og derfor er han kun blevet sprunget for adspredelsens skyld dog har min nuværende part sprunget og startet med gode resultater. Chess er rigtig glad for at springe og har gode evner inden for springningen. Han har udover dette startet ponygames (DM 2008 på Vilhemsborg), været på stranden mange gange, startet ringridning og sprunget terræn forhindringer. Han er også dejlig i skoven samt velopdragen i trafikken og der udover har jeg haft utallige gode ride oplevelser på ham.
Han er dejlig at have med at gøre i stalden, har ingen problemer med at blive vasket, striglet eller sadlet op og har ingen unoder i boksen.
Chess er ponyen der skal opleves samt prøves og med hans store personlighed, kæmpe udstråling og gode hoved bliver han hurtigt ens bedsteven.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 117208
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 18 januar 2010 kl. 10:52, og har været vist 6823 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider