Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hovmarkens Coke

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 21 år 
 170 cm
 Sort
Dejlig Oldenborg vallak med godt temperament, opmærksom til den rolig side og meget ærlig at ride. Sød fra jorden, kan håndteres af stort set alle, er dog en stærk hest. Har en rigtig fornuftig grundridning, og har hos mig været redet op i dressuren igennem det det sidste halve år (tidligere ejer havde ikke brugt den side af ham meget), hans gangarter er alle behagelige og traven dejlig og over middel. Han har ligeledes været redet meget i terrænet uden problemer, kan rides ud alene, men er dog en del mere vågen end sammen med andre. Coke er indsprunget og er ligeledes i flg tidligere ejer glad for at springe, har ikke selv afprøvet hans evner i den retning.

Coke er en nem hest på rigtig mange områder. Rar at lukke i flok, kan gå med både hopper og vallaker. Trivelig af fodre på, uproblematisk med smed, dyrlæge osv. Kan opbindes og står roligt både på staldgang og i vandspiltorv. Kan klippes. Ingen staldunoder overhovedet. Vant til børn og hunde.

En super dejlig all-round hest, kræver dog grundet hans styrke og størrelse en forholdsvis rutineret rytter, er ikke en første gangs hest. Sælges kun da jeg ikke helt kan finde timer nok i døgnet til både familie, arbejde og hest. Og selvom han ikke er en hest der bliver "dum" af et par fridage, mener jeg han fortjener at komme ud et sted der har tid til at bruge ham mere end jeg ;-)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0005194
208333200005194
F:
DE387871007394
(OS DEU)
M: Hovmarkens Frida
9403648
(LU DK)
MF:
OLH 664
(OL DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 17 april 2010 kl. 21:12, og har været vist 5245 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider