Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Williams

Billede
Billede
Billede
Billede
 Traver  
 Hoppe
 17 år 
 158 cm
 Mørkebrun
Miss Williams købte jeg D. 17. Okt. 2009, en af de bedste dage i mit liv! Jeg havde i 1½ år trænet hende til hverdag, som travhest. En onsdag først i oktober skriver ejeren til mig om jeg vil købe hende. Jeg blev helt paf, og selvom hun var en travhest med mange proplemer, var min størtste ønske at købe hende.

d. 17. Okt. 2009 gik min drøm i opfyldelse, og jeg fik lov at købe hende af min mor. Så begyndte træning med min nye problemhest. Inden jeg købte hende fik jeg at vide at det ville være bedre at aflive hende, for hun var så "fucked up" i hovedet. Miss var også en svær hest, som ofte panikkede og prøvede at flygte. Det resulterede i, at et halvt år før jeg købte hende, gik hun bagover med mig, og flygtede alt hvad hun kunne.

Ingen af Miss' problemer skræmte mig fra at købe hende. Efter købet gik træningen i gang. Træning uden bid, og på hendes præmisser.

1½ år efter, sommeren 2011, blev Miss sat til salg. Vi havde en fantastisk tid sammen, og hun har givet mig så ubeskrivelig meget. Hun gik fra at være en sindsyg problemhest, til at hun i Juni 2011 blev solgt til en mor og hendes 6 årig pige. Solgt som børnehest, hvem havde troet det?

Det var de mest fantastiske nye ejere. En super sød mor og hendes dejlige datter. De ville fortsætte med at ride bidløst på hende, og træne hende som jeg har gjort, og give hende masser af kærlighed.

Nogle måneder efter Miss var kommet over til ny ejer var jeg ovre og besøge hende. Hun havde det fantastisk, og så så glad og rolig ud. Desværre var hun lidt småhalt. Vi hyggede med hende og nye ejer, og kørte så hjem igen. I september, nogle måneder efter, fik jeg et frygteligt opkald. Nye ejer ville gerne lade handlen gå tilbage, for Miss havde KS, og kunne ikke rides.

Efter lang tid, med en masse humørsvingninger med Miss, blev hun aflivet. Hun blev aflivet på Sjælland hos den nye ejer, så hun ikke skulle helt til Fyn, bare for at blive lagt ned. D. 17. Okt. 2011 udåndede Miss for sidste gang. Nøjagtig 2 år efter jeg købte hende, og reddede hende fra slagtedøden. Miss var en fantastisk hest, og hun nåede at få 2 gode år mere.

R.I.P. Miss Williams, jeg savner og elsker dig!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116963
F: Mr Flirt US
Travhest
M: Esther Williams
Travhest
MF: Lindy's Crown US
Travhest
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 december 2011 kl. 09:34, og har været vist 339 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider