Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roosgårdens Chico

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 16 år 
 138 cm
 Brun
Lækker stor kat.2 pony på knap 4 år sælges.

Vil du have en smuk og helt igennem dejlig pony, som folk vil vende sig om efter på stævnepladserne og som samtidig har kvaliteterne til at tage den ene roset efter den anden med hjem?

Chico er en pony ud af en ufattelig stærk springstamme, som alle springer med stort mod og et kanon overblik. Han selv viser helt igennem suverænt overblik i løsspring og og sprang uden problemer 110 cm første gang, han prøvede det, 120 cm anden gang.. Han har en stærk motor og en helt igennem god balance.

Samtidig har han gangarter over middel og bærer sig selv godt, han vil uden problemer kunne komme langt indenfor dressuren også.

Han er nyopstartet i tilridning, og han tager det hele som en leg. Han kan pt stoppes på benene, skridtes og traves uden trækker, han er selvgående og lægger et fint tempo allerede nu. Bliver uden al tvivl en stabil og letridelig pony, som samtidig er nervefast.

På stald er han helt suveræn, han kan sadles op løs i boksen, og står altid pænt, han kan selvfølgelig også bindes og sadles op.

Desuden er han en rigtig nussetrold og pælenysgerrig, så han følger altid med i alt, hvad man laver, og synes alt hvad man hitter på er sjovt og spændende.

Grundridningen kan evt aftales at færdiggøres, hvis dette ønskes.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116910
F: Champagne
DSP
M: Campari
Knabstrupper
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 29 november 2009 kl. 22:47, og har været vist 329 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider