;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hotse

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 147 cm
 Rød
Jeg har nu taget valget at sætte min pony til salg, da vi ikke helt har råd eller tid til at have ham gående.

Han er vallak, 10 år og 147 cm.

Han har stået skadet siden Januar 2008, og har udelukkende gået på fold de sidste 2½ år. Han halter ikke når han går på fold, og han er altid frisk på en løbetur eller leg med de andre. Han er super sød på fold og kan gå på fold med alle. Han trækker sig altid hvis der er optræk til ballade mellem de andre.

Jeg kan ikke udelukke at han med rette genoptræning vil kunne komme til at gå igen, ved dog ikke i hvilket omfang. Jeg har redet meget begrænset og kun i form af hygge på ham, og der har han ikke vist noget tegn på smerter eller ubehag.

Han vil også på nuværende tidspunkt kunne bruges til skovture i skridt. Han er helt trafiksikker, og tidligere vant til at blive redet på trafikeret vej.


Han sælges helst ikke til personer under 18 år, og kun til rutinerede hestefolk. Hvis man er under 18 ser jeg helst at man har forældre med hesteerfaring. Hvis man ønsker at prøve at genoptræne ham, skal man være en erfaren rytter der før har genoptrænet heste. Han sælges udelukkende til et privat sted

Hotse kan godt gå på døgnfold, men vil også gerne kunne gå ind i sin egen boks. Han er en hest der står og banker på boksen om morgenen for at komme ud, men også den første til at komme om aftenen når han skal ind i sin boks igen.

Før han blev halt har han gået LA spring på C-plan. Han kan desuden også alle ponyøvelser og er ukompliceret at ride.

Det er meget vigtigt for mig at han kommer et godt sted hen, og derfor er prisen også underordnet.

Han sælges helst til et sted vest for storebælt, så jeg kan komme og besøge ham, men heller ikke noget krav ved rigtig køber.

Da jeg på nuværende tidspunkt bor i Tyskland skal al henvendelse til mig foregå herinde eller over mail. Ellers kan mine forældre kontaktes på 22218938 el. 75641887, de vil også stå for en evt. fremvisning.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116902
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 oktober 2011 kl. 18:52, og har været vist 10426 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider