Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Silver Shy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 17 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Jeg må desværre ind se At jeg er Blevet For Gammel til min Pony! Så nu Sætter jeg Ham til salg!

Silver er en Pony på 4 (Snart 5) Som Har noget af Det Dejligste Temprement! Hane r Stille og Rolig! Folk Tror tit ik' Han er 4, Men det er han altså! Heeh. Han er 146 med Sko på alle Fire! han er Stille og Rolig i Stalden!

I Dressuren Kan han Gå til bidet, Schenkelvigning, Så Han kan Snart gå en LB. Det enste er galopen hvor han Kan løbe Meget Stærkt! Men Det Arbejder jeg Meget på for tiden!!!

i Spring Har han løssprunget 110 med Stor løst! og han Sprang meget Højt over! Med Rytter har jeg Sprunget 90 cm. Hvor han også Kunnehavde Sprunget Meget mere! Så han er nok en Kommende Spring Pony! Så til en Spring rytter vil han Være Helt Perfekt!

Han Har Startet et Stævne i Sit Liv. og Det havde han ik' noget Problem med overhoved at komme ud andre Steder Hen! vi Starede LX og LD Spring. og Det gik bare Mega Godt vi kom Hjem med en 3 og en 2 Plads. Så Stævner er ik' Noget problem!

Silver er i Det Hele taget en Dejlig Pony! Som også er Trafik Sikker! Meget Lære Nem! og Elsker at Blive Nusset om! En Dejlig ung Pony, Som Kna lidt af hvert! Han er Passer med Smed, og Dyrlæge!

Han Koster 20000 kr. med Alt Udstyr!

Hvis du hare mere du Geren vil Vide kan du jo Skrive her inde, så vi kan aftale en dag vi kan ringes Ved, for Da Jeg er på Efterskole har jeg Svært ved at tage Telefonen Sådan hele Tiden! Håber ik' Det Gør noget!

Håber at høre Fra Jer! :)

Bytter Gerne Med en 3 Pony. hvis det er! :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116781
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 15 januar 2010 kl. 11:04, og har været vist 7260 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider