Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Falur Ellinge Mark

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 20 år 
 140 cm
 Sort
Falur er min kommende konkurence hest t.1 og 4.1.

Han er en hest man lægger mærke til han har noget udstråling og personlighed. Han har udviklet sig en del siden vi startede ikke kun ride mæssigt, men også mit forhold til ham. Det er så også blevet sat noget på prøve, når han så ikke lige har ville som jeg ville. ellers er han en kærlighest, der elsker og arbejde. Han yder virkelige når vi rider, det kan man virkelig mærke på ham vis han er træt og man opmundre ham så prøver han virkelig bare :) Det gør ham til en super hest, han er virkelig den type der bare gør alt for en!
Når det kommet til de små børn, er han bare en engel! Han elsker dem virkelig, det er sjovt naboen har en lille dreng på 4 som bare er så glad for Falur, og han tag bare hovede ned i hans højde og er bare så sød!

Vi har så været til 2 stævner i år, som faktisk gik udad over alt forventning! Han fik faktisk bedre karaktere end jeg havde regnet med (jeg er altid også ret kritsik i forhold til hvordan tingene går xD) Hans tölt er blevet en hel del bedre siden vi startede, og når vi er hjemme er han bare super når vi rider men sådan er det jo tit! Jette G. sagde faktisk til os han tölt er fin nok, når han tölter? Han går nemlig og laver altmulig andet når vi er ude og starte xD Men det er jo noget vi kan træne os fra. Han har ellers fine gangarter jeg skal bare lære at ride ham! Men nu har vi jo hele vinteren til at træne :D

Vi har kun startet baby klasserne i år, og forhåbenlig får han lært at gå fri tölt hen over vinteren ;) Regner med vi på et tidspunkt kan komme op og ride de svære klasser :D Men nu må vi se hvad tiden bringer. Han er ihvertfal blevet bedre ;D SKØNT!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DK2001105832
F:
IS1996184569
(IS ISL)
M: Menja Toftegården
DK1989200620
(IS DK)
MF:
IS1981187520
(IS ISL)
Islænder: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 november 2009 kl. 13:44, og har været vist 205 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider