Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pavarotti

Billede
Billede
 Trakehner  
 Vallak
 30 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Pavarotti er en dejlig vallak fra d. 2. Maj 1991, som i daglig tale kaldes Paus. Paus er min bedste ven, han er så rolig, kærlig og har så meget personlighed at man ikke kan andet end at elske ham! Paus os jeg har været en equipage siden d. 22 Juli 2009. Vi har oplevet ufattelig mange ting sammen, han var med ved kirken til min konfirmation, min første rigtige kæreste hjalp han mig over, han var den første hest jeg sprang en meter på, og den første hest jeg ved jeg kan have resten af hans liv. Paus og jeg startet d. 24 Juli 2010 med at ride bidløst, og Paus vil blive redet 100 % bidløst resten af sine dage! Han elsker at springe, og jeg ærver mig gul og grøn jeg er sådan en kylling!

Paus fik d.17 Juni 2010 konstateret på begyndene spat på venstre bagben i hasen. Jeg var ulykkelig og overbevist om ham og jeg skulle skilles der, men min gamle Paus are still going strong, hvilket jeg er ubeskrivlig lykkelig for!

Ham og jeg flyttet sommeren 2010. til Kroglund ridecenter så vi kunne få hverdagen til at hænge ordenligt sammen, og det er lykkeds! <han har dog stået meget stille da han fik en hovbyld der trodset tyngdekraften og kom ud i kronranden, han stod i godt og vel to (Meget lange!!) måneder, men langt om længe er vi så småt igang igen!

Jeg elsker dig ubeskrivligt Paus!
Jeg elsker dig foralt, forevigt, i nutid og datid, og alt det andet. Du vil altid være den sidste jeg vil give afkald på! Jeg vil bare sige tak; Jeg elsker dig! <3

Paus er en hyggelig fis, og han elsker brunkager :-D

Tricks:
Smil.
Kys.

Jeg elsker min hest og går ind for at man har kemi mellem hest og rytter, men så godt nok ingen resultater på stævne banen, end ingen kemi og resultater.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116685
F: Rockfeller
M: Pasodoble
MF: Maghoni
Dressur: M-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 08 januar 2011 kl. 12:45, og har været vist 177 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider