Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Liv

 Fjordhest  
 Hoppe
 27 år 
 143 cm
 Gul
Men lidt om Liv : Fjordhest med storhedsvanvid :) Hun er en hest der elsker og ride en tur i naturen, men samtidigt kan hun også godt lige og blive udfordret på banen både med dresur og spring. Hun er helt sin egen, og til tider udspekuleret, men jeg ved hvad hun kan finde på, og hun kunne aldrig gøre en flue for træd :)

Jeg fik hende i år 2000, hun er min første hest, og der følger en lidt sjov historie med til købet af hende :) Jeg red på daværende tidspunkt på en dejlig fjordhest ved navn Pilsner som stod ovre ved naboen. Der kom også en anden ved navn Christina, som havde 3 heste der. En dag spurgte hun om jeg ikke ville med ud og se på en hest som hun overvejede at købe, og det ville jeg selvfølgelig godt. Da vi så kom derud skulle jeg prøve at ride hende, da hun havde "ondt i foden", men det gik rigtig godt. Hun køber så hesten og får den med hjem. Jeg skal så blive ved med at ride den, da hun stadig siger at hun har dårlig fod. Og det tænker jeg ikke mere over, for jeg synes are at det er sjovt at ride på en hest med lidt mere gang i! En morgen spørger min far så til "den der nye hest der er kommet" og spørg hvordan den er at ride. Jeg siger så at den er rigtig sød, men har brug for noget træning. "Det vil jeg også håbe", siger han så "for jeg har købt hende!". Forestil dig hvor glad, og samtidigt mega forvirret jeg blev!! Men sådan gik det så til at jeg fik hest, og jeg er rigtig glad for hende, og kunne ikke undvære hende!

Det startede dog med nogle svære år, da hun stortset intet kunne da jeg fik hende, så det har været en kamp med blod, sved og en masse tårer, og få hende trænet op! Men nu er hun jordens dejligste hest, og ville aldrig kunne undvære hende !!
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0008007
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 18 november 2009 kl. 14:24, og har været vist 125 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider