;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mon de Cheval

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Vallak
 34 år 
 153 cm
 Brun
Cheval er en shagya araber vallak på 28 år med stadig masser af gang i. Han elsker at komme ud og røre sig i skoven, og nyder at få opmærksomhed.
Grundet noget muligt slidgigt i det ene forben må han ikke rides for hårdt. Han må dog gerne ride alle gangarter, men selvfølgelig mest skridt. Han er dog stadig en meget aktiv og glad hest, men der skal selvfølgelig tages hensyn til hans ben.
Derudover er han en hest der opfører sig ordentlig. Han står faktisk aldrig bundet, men han kan da godt blive lidt tvær når gjorden skal strammes. Han hverken sparker eller bider.
Han er ikke 100 % trafikvant, i og med at fuldbloden i ham stadig lever :o), så han kan godt blive forskrækket, men han begynder ikke at løbe. Han laver højst et lille hop til siden.
Generelt er han bare en dejlig frisk hest, der gerne vil røres.
 
 
 
 

[Part] PART SØGES TIL SKOVTURER PÅ SHAGYA ARABER

Jeg søger en part (helst minimum 16 år) som vil ride nogle rolige turer på min 28 årige shagya araber vallak ca. 1-2 gange om ugen.
Jeg har desværre ikke den samme tid til ham, som jeg plejer, og jeg søger derfor en som vil give min hest en masse respekt og kærlighed. Det er vigtigt for mig at finde én, som vil ham det bedste.
I vinterperioden skal du hjælpe med at ordne hans boks. De står som regel inde fra oktober til april.
Han står opstaldet i Kirke Værløse lige op ad Ganløse Ore skoven. Man kan ride til skoven uden at skulle ud på vejen. På stedet er der 3 andre heste opstaldet, som det vil være muligt at ride ture med.
Parten skal ikke koste det vilde, da det er vigtigere for mig at finde en part, som jeg kan stole på og som overholder vores aftaler. Det er desuden også vigtigt, at det er en som både jeg og min hest passer godt sammen med.
Dine ridedage behøver ikke være faste for min skyld.
Ring/skriv hvis du har nogen spørgsmål eller for at høre mere om min dejlige hest.
 
 
ID: HST 116388
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 08 juli 2015 kl. 20:42, og har været vist 7843 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider