Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Watch Me Toftøje

Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 170 cm
 Sort
Watch Me er indkøbt som føl fra Heini Østergaard og Louise Kristensen i Øster Assels og er efter Elitehingsten Weltjunge, der er efter legendariske Weltmeyer og med Macho AA som morfar, og så har hun Elitehingsten Andiamo som morfar og endnu en Elitehingst som mormors far, nemlig Diamond. Hendes mormor, Dinah af Strandbjerggård, er ligeledes Elitehoppe.

Dinah af Strandbjerggård er født i 1987 og er efter Elitehingsten Diamond/Pele Kignæs/Elizar. Hun blev kåret i DH i 1990 og året efter fik hun tilføjet sit R ved at bestå Egnethedstesten. Dinah har fået 8 afkom, hvoraf 4 har fået første- og ærespræmie ved følskuerne, bl.a. Watch Me's mor Andi af Strandbjerggård e. Andiamo samt Andino (ligeledes efter Andiamo). Hun fik også et afkom efter West Point, som hedder Westfjord af Strandbjerggård. Han blev solgt til Norge, hvor han i 2001 kvalificerede sig med rytteren Per Waaler til finalen i det norske Breeders Trophy i dressur for 5-årige heste. De blev en flot nr. to!
Som føl gik Watch Me på fløj i sit hold i Ikast. Som 2-års blev hun Dagens Bedste 2-års i Roskilde og med billet til Vilhelmsborg, hvor hun endte i finalen. Som 3-års gik hun nummer 2 i sit hold til sadelkåringen i Ikast, som hun bestod med 825 i dressuren, og fik igen en billet til Vilhelmsborg, hvor hun blev tildelt bronzemedalje på fløjen.

I december 2007 blev hun endvidere kåret i Hauptstutbuch i Hannoveranerforbundet.

1. billede er Watch Me som 3-års på Eliteskuet
2. billede er Watch Me som Dagens Bedste 2-års i Roskilde
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200301316
F:
DVE 735
(DV DK)
M: Andi Af Strandbjerggård
9904794
(DV DK)
MF:
DVE 592
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 13 november 2009 kl. 10:29, og har været vist 250 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider