Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Milano

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Da Milanos part har fået sin egen pony, mangler jeg en ny part til Milano. Jeg vil gerne have en part, som kan starte inden alt for længe, da jeg starter i 2.g efter sommerferien og derfor bliver tidspresset.

Jeg søger en dressur og/eller skovturspart til Milano 2 (evt. 2 ½) gange om ugen. Jeg er selv springrytter, så derfor bliver der ikke mulighed for at springe Milano. Der vil være mulighed for at starte ham til dressurstævner, hvis det bliver aktuelt.

Milano er en 10-årig vallak, der måler 147 cm og er spinkel af bygning. Han har et super temperament – stille og roligt, men samtidig opmærksom og frisk. Han er lærenem og gør fremskridt i dressuren for hver undervisning. Dog er der ikke gjort så meget ud af dressuren, som der kunne, da jeg interesserer mig mest for springning. Han går fint i skoven – både alene og sammen med andre, men han kan selvfølgelig godt blive ivrig en gang imellem.

Milano står opstaldet på Kærgården i Høsterkøb. På Kærgården er der ridehus og udendørsbane og er tæt på skoven. Der er dressurundervisere på stedet, og jeg ville sætte stor pris på, hvis parten er interesseret i at modtage dressurundervisning af samme underviser som jeg.

Jeg vil gerne have at Milanos part har en vis erfaring med at have part, egen hest eller lign. før, så du er klar over, hvilket ansvar du står overfor. Jo mere dressur, du har lyst til at ride og lære ham, jo bedre. Det er meget vigtigt for mig, at rytteren passer og fungerer sammen med Milano.

Milano er pt. med i sommerhuset, så han kan ikke prøves, før han er tilbage på Kærgården omkring d. 18. juli.

Kontakt mig her eller send en mail til esbirk@hotmail.com for mere information, pris eller spørgsmål.

Flere billeder kan ses her:
http://hestegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=131162
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116279
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 juni 2011 kl. 18:44, og har været vist 3729 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider