Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hafferlaffen (Princ)

Billede
Billede
Billede
Billede
 Haflinger  
 Vallak
 18 år 
 149 cm
 Rød
Dejlig vallak på 148,5 i stg. med potientiale i dressuren. Er ikke færdigmålt - dvs. muligvis kat. I. Måling bliver foretaget ved første givne lejlighed.
Meget lærenem, men er pga. rytters graviditet ikke nået længere end til grunddressur - mangler dog balance i galoppen. Var påbegyndt schenkelvigninger, for- og bagpartsvendinger og tilbagetrædning, hvilket han hurtigt fangede. Flot hals, søger selv ned. Rides for sæde og ben. Har gået LC1 til 64,58 % med rytter, der aldrig havde redet ham før. Har også startet en enkelt LB1. Er sød at læsse - står pænt i trailer - samt have med i byen.
Kan sagtens stå i lang tid uden at blive dum at ride. Er sød på tur, er dog ikke helt tryg ved at ride over motorvejsbroer - bliver "tændt" og galoppere på stedet, men er super nem at holde igen og ride over uden problemer (galoppere bare på stedet i samme tempo som evt. andre der skridter). Ved forskrækkelse giver han et ryk og ikke andet. Er dog ikke så nem at forskrække - kan bare ikke så godt lide papaplyer, men dette kan der sagtens arbejdes med, da han er meget madglad ;) Har øvet lidt klikkertræning, hvilket han hurtigt fangede (her var der også mad indblandet).
Alt i alt en rigtig dejlig lille hyp, der elsker at arbejde.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116131
F: Wolle Rundhøj
9900963
M: Rikke
8704557
MF: Mozart
34.69
Dressur: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 08 november 2009 kl. 09:41, og har været vist 210 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider