;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ljóska frá Vust 1 DK

Billede
 Islandshest  
 Hoppe
 28 år 
 138 cm
 Brun
Ljoská er en musegrå hoppe på 16 år. En helt igennem sød og skøn hest. Meget stille og rolig i flokken. Engang var hun min ridehest og gik ganske fint med god fremgang og altid klar på en frisk ridetur i skoven. Så skete det uheldige at hun fik konstateret spat og hun fik helt fri fra ridningen. Hun kan sagtens skridte stille ture i skoven, men heller ikke mere end det.

Så står du og mangler en selskabshest eller en hest til dine små børn, som skal lære at ride eller blot en hest til stille og rolige ture i skoven så skriv endelig. Jeg forventer blot et utrolig kærligt hjem der vil give hende et forsat godt liv. Et hjem hvor der vil blive sørget rigtig godt for hende, ligesom jeg også har sørget godt for hende.
Hun er fuldt ud passet med beskæring af hove, tandpleje og vaccination. Et meget sund hoppe. Hun har aldrig været syg udover at hun har spat i højre bagben.

Giv et fornuftigt bud. Det er dog vigtigst er at hun får det rigtig godt. Det værdsætter jeg højt og jeg sælger hende kun hvis jeg finder et godt hjem.

Er også interesseret i en byttehandel. Skriv endelig
 
 
 
 
 
 
ID: HST 116112
F: Krapi 658 fra Borgarnesi Dk 10
IS1965136658
M: Bleikála fra Koldmosen 2 DK
DK1980200149
MF: Svalur 837 fra Skáney Dk 52
IS1970135800
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 november 2009 kl. 14:26, og har været vist 135 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider