Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Union Fighter Af Farmer

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 15 år 
 174 cm
 Mørkebrun
Fighter er min nye hest, som jeg har købt, nu hvor Montreux ikke er her mere. Jeg har kun haft ham i 4 dage, men han er simpelthen så dejlig, at jeg på ingen måde er i tvivl om, han er den rigtige hest for mig! Han er ikke tilredet endnu, men han er så dejligt cool i hovedet, at det kommer sikkert til at gå rigtig fint med det. Indtil videre leger vi sammen fra jorden, så vi lærer hinanden godt at kende og får knyttet gode bånd.

Opdatering pr. 1.4.10.
Da jeg købte Fighter i slutningen af oktober, bestemte jeg mig for, at jeg helt bestemt skulle på ryggen af ham inden året var omme. Da jeg har haft et uheldigt styrt med en anden hest for et par år siden, var jeg ikke meget for at skulle sætte mig op som den første. Jeg fik derfor tossede Slofise til at hjælpe mig, og det gik bare så godt. Lillehesten opførte sig som om, han alle dage havde haft rytter på. Vi startede op med rytter på ham lige før jul, og d. 31.12.09 satte jeg mig selv på ryggen af ham - iført joggingbukser og en lånt hjelm... Jeg er sikker på, man kunne have slukket lyset i ridehallen uden problemer, så meget lyste jeg vist op i hovedet. :-)
Siden da er det gået frem og frem, og jeg har i skrivende stund en dejlig unghest stående i stalden. I lørdags var vi på vores første skovtur, hvor jeg kunne skridte afsted med lange tøjler hele vejen, simpelthen bare SÅ skønt! Jeg regner med, at der bliver mange flere af den slags ture i fremtiden, men den første tur får lov at stå som noget specielt.

Opdatering pr.01.04.11
Så blev det da vist tid til lidt nyt herinde...
Fiffig (Jørgensen), som Fighter bliver kaldt i daglig tale, har stået stille det meste af vinteren. Han blev pludselig halt - og jeg kunne ikke rigtig finde ud af hvorfor. Efter en rigtig grim fejldiagnose, hvor en dyrlæge på det nærmeste stod klar til at aflive min dejlige hest pga spat(!), fandt Bo på Ansager efter 5 min en flig, der var slået af i kodeledet på det ene bagben. Den blev fjernet operativt ved en kikkertoperation - det gik fint - forude ventede så bare en lang genoptræning, som vi stadig er i gang med. Han er rentgående igen, men mangler naturligvis noget styrke i bagparten, hvilket vi arbejder på at få igen. Heldigvis har Michael anskaffet sig et skridtbånd på ridecentret, så det er blevet en del af genoptræningen nu, sammen med alm ridning og en masse skønne ture ud i den flotte skov, vi har i "baghaven" derude.
Jeg håber at vi kan være klar til at starte et stævne efter sommerferien, men indtil videre er intet sikkert endnu.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333OL0600288
F:   Link
OLH 725
(OL DK)
M: Chanel Farmer   Link
OL 8158
(OL DK)
MF:   Link
OLH 668
(OL DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 02 april 2011 kl. 00:47, og har været vist 264 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider