Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sheik

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Vallak
 22 år 
 162 cm
 Rød
Da vores datter fuldstændig har mistet interessen for at ride på Sheik, og hun skal på efterskole til august, sættes han til salg. Sheik er en dejlig vallak, som kan lidt af det hele. Han er en hest, der altid gerne vil lave noget, og han er utroligt lærenem.
Han kan øvelser til LA1, eks. shenkelvigninger i trav og bagpartsvendinger. Min datter har startet LB2 på B-bane med gode resultater.
Med forrige rytter har han sprunget 135 i løsspring og 120 på enkeltspring med rytter. Til træning har han sprunget 90 og startet stævne op til 90.
Min datter har tit haft ham med på skovtur, hvor de har sprunget træstammer, grøft, halmballer, hvilket han klarer fint. Han er ikke bange for vand. Han har været med på ridelejr, hvor de bl.a. var ude at bade. Det elskede han. Han kan godt lide en galoptur ud over markerne.
Han er glad på fold og leger gerne med de andre heste. Han er nem at hente og omgås på fold. Har ingen unoder på stald. Er nem at strigle og omgås.
Han har aldrig været syg/halt mens vi har haft ham og han går uden sko. Har dog haft sko på i forbindelse med deltagelse i ridelejr.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 115836
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 juli 2010 kl. 22:08, og har været vist 26627 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider