Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lukas

Billede
Billede
Video
Billede

 Shetlænder  
 Vallak
 19 år 
 91 cm
 Mørkebrun
Lukas er en rolig og lille shetlænder på 91cm i stangmål som man kan stole 100 % på. Vi købte ham i maj 2004 på Palle`s rideskole.
Han er født i år 2001 eller 2002 vi ved ikke helt hvor gammel han er da vi købte han var han 2 eller 3 år de viste ikke helt selv hvor gammel han var der hvor vi købte han, og dyrelægen sagde det samme omkring 2 eller 3 år. Vi var rundt og se de forskellige heste og ponyer så kom vi til hvor shetlænder stod, Lukas stod i det ene hjørne og så helt sølle ud mens de andre stod og ville snakkes med, og med det samme vidste jeg at det var Lukas jeg ville have.

Vi fik ham hjem og man kunne godt se at det var noget tid siden han havde set en børste, hans pels var filtret og under maven klumpede den, men da han blev børstet og fik klippet filt kunderne af var han en lækker lille pony.

Han blev min første helt egen pony og der var ingen problemer under tilridningen, jeg var 7 år jeg jeg skulle tilride ham selvfølgelige med hjælp fra min storesøster. Jeg startede så med at ride undervisning på ham, og det gik rigtig godt, han er super nemt og lydig under rytter. Han fik desværre væskesamling i det ene bagben og kunne derfor ikke holde til at blive redet på hver dag.

Men da jeg blev for stor til at ride på ham startede jeg med at køre med ham, det nyder han rigtig meget især hvis vi køre i skoven. Jeg bruger ham også til trick og andet jordarbejde og det holder vi begge af.

Han har grønt hestepas, da han ingen stamtavle har.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 115807
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Let kørsel-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 december 2016 kl. 16:46, og har været vist 144 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider