Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dusty Springfield

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 25 år 
 148 cm
 Dun
Dusty er en super fantastisk 13 årig pony, men alderen kan absolut ikke mærkes – hun er frisk og flyvende som aldrig før! Hun er en pony der lægges meget mærke til på stævnepladsen, specielt på grund af hendes smukke ydre men også for sin tålmodighed og sit temperament.

Hun går meget stabilt i dressur og har absolut ikke dårlige gangarter, men dressuren er langt fra udnyttet optimalt pga. rytters interesse. Dusty er og bliver en springpony (har med første rytter gået svensk MA hvilket svarer til 130 cm, med forrige rytter har hun gået meget stabile MB’er og med nuværende rytter 0 fejl i flere LA’er). Hun springer alt hvad hun rides imod, uanset om der er fyld under inkl. hegn, grave, kasser, plastikvand, ægte vand og lign, om det er højt eller bredt, hun kigger ALDRIG – hun kan virkeligt sit grej på en springbane og er en fantastisk lærerpony! Dusty startede sit og rytters første militarystævne (CNCP50) hvor hun red til 60,67% i dressur, 0 fejl i spring og anden hurtigste tid og 0 fejl på forhindringerne i tærrenet. Dusty vil egne sig godt til både springpony men også military eller jagtpony – da hun har gåpåmodet, viljestyrken og kapaciteten til disse tre discipliner. Dusty har al den erfaring en rytter har brug for, og hun finder reder selv afstandene hvis rytteren ser forkert.

Hun knytter sig rigtig meget til sin rytter, er sød at gå med og også at lukke på fold. Dusty er også en rigtig nussepony, som man kan strigle på i flere timer uden at hun bliver utålmodig. Dusty har ingen unoder hverken på stald eller i ridningen. Hun er så flink at have med i byen og hun går lige i trailer og lastbil, og venter gerne i traileren mellem klasserne. Hun er desuden helt trafik og skovvant.

Dusty er virkelig en pony der skal ses og prøves – hun er helt fantastisk og alt i alt en pony man kan få rigtig meget ud af og lære rigtig meget af!
 
 
 
 
 
 
Google
ID: SE99-96-9622
9609510
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 22 marts 2010 kl. 19:21, og har været vist 8231 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider