;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chagall

Billede
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Vallak
 24 år 
 142 cm
 Rød
Chagall er en meget sød og rolig haflinger på 142 cm i stangmål. Jeg fik ham hjem i marts 2007, hvor vi hentede ham fra Tylstrup rideskole hvor de havde brugt ham til handicap ridning, det viser også hvor rolig ham er og man kan stole 100% på ham.

Han viser god lydighed og yder sit bedste under ridning og jordarbejde. Han går pt på LC niveau i dressur og har kun sprunget lidt på.
Jeg håber på at komme til at starte et par jagter på ham i 2017.

Jeg har startet et par stævner på ham og det er gået rigtig godt, han er så god og have med i byen til stævner osv. Jeg har startet LD-LC på ham i dressur og jeg har været tilfreds med resultaterne.

Han har døjet med at begge hans bagben låste sig for nogle år siden, men efter at kom til at gå i boks sammen med min shetlænder Lukas har vi heldigvis ikke mærket noget til det lige siden. Han har også sommereksem så jeg har kæmpet en kamp med det hver sommer og jeg har prøvet meget forskelligt, men har endelig fundet noget der virker. Han går med eksemdækken fra forår til sent efterår, bliver smurt i noget til at lindre kløe og får hvidløg i fodret, og jeg har nu endelig fået en flot hafferlaf som ikke klør sig i stykker hver sommer. Det har været en kamp og finde noget der virker, så han også kan holde sommeren ud, uden og klø sig selv i stykker som han gjorde.

Han har grønt hestepas da jeg desværre ikke har en stamtavle på ham. Men han er registeret i HSDK (Haflinger Sport Danmark)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115579
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 december 2016 kl. 16:57, og har været vist 171 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider