Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wml Al Fadee OX

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 13 år 
 158 cm
 Rød

Al Fadee har fået lov at gå på fold fra morgen til aften sammen med vores anden hest, siden han kom her til i januar 2009, han har fået lov til at vokse i fred og ro kan man sige. Al Fadee er redet til i nov./dec. 2012 hos Millington Arabiens, derefter redet efter BBH princippet fra juni 2013, hele april 2014 og til nu mest små skovture, men også lidt på banen.
Du kan forme ham til lige præcis det du vil bruge ham til, han er meget nem at arbejde med, men man skal ikke blive hård overfor ham så går han i baglås. Desværre har jeg ikke tiden til det som jeg havde regnet med og må nok indse at det er bedst at få ham solgt nu så han ikke bare kommer til at gå på fold og lave ingenting, for han elsker virkelig at vise sig frem og få lov at lave noget, desuden elsker han at nusse og blive striglet og ordnet. Al Fadee er en rigtig Barbihest at se på og han er virkelig nem at have med at gøre, så har du tiden og vil have en ven for livet er chancen her, en hest der vil kunne komme rigtig langt med den rigtige rytter. Han er virkelig lærernem, og han elsker at arbejde.
Han er utrolig rolig, selvom han ikke er redet i længere tid kan man bare skridte ud i skoven for lange tøjler uden han laver ballade.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: OX 4877
F:   Link
OX 2105
(OX DK)
M: Sawannah OX   Link
OX 1939
(OX DK)
MF:
OX 818
(OX DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 16 februar 2015 kl. 19:23, og har været vist 7832 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider