Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lee Ann

Billede
Billede
Billede
 Hannoveraner  
 Hoppe
 17 år 
 160 cm
 Sort
Smuk kvalitetshest sælges til rytteren, som gerne selv vil sætte sit præg på ridningen. Hesten er blevet sat sent i ridning og derfor er den lidt bagefter uddannelsesmæssigt. På trods af dette, er dette en meget intelligent hest som flytter sig med ekstremt hurtigt, men pga. personlige omstændigheder er jeg nødsaget til at sælge nu.

Hun er en meget flot og feminin type med 3 meget gode gangarter. Hun bevæger sig med elegante og eleastiske bevægelser i trav og besidder en enorm opadgående galop. Fra naturens side er hun udstyret med en god haseaktion, der gør det meget nemt for hende at træde ind under sig selv.

Det skal nævnes at Lee Ann har et stabilt hoved. Hun har aldrig bukket, stejlet eller lavet andre unoder. Hun reagere ikke på nye omgivelser, hvilket gør det meget nemt at arbejde med hende. Det kan bl.a. nævnes at rytteren som rider hende pt. er kun 16 år.

Hun er blevet løssprunget og viser her en utrolig teknik og kapacitet. Er sprunget fra rytter en enkelt gang, helt uden problemer, men pga. hendes flotte bevægelser er der ikke gjort ydderligere ud af dette. Hun besidder den perfekte afstamning til konkurrence brug, som både er en kombination ml. de bedste spring og dressur hingste.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115422
F: Amoroso
Hann
M: Lady Wolke
Hann (statspræmiehoppepe)
MF: Laptop
Hann
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 19 oktober 2009 kl. 09:46, og har været vist 3495 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider