Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dana

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 172 cm
 Lys skimmel
Dana er en smuk langbenet hoppeplag efter Blue Hors Don Romantic. Dana sælges af opdrætter og har været i hænder fra første dag og er gennem hele sit liv blevet passet med smed og dyrlæge efter behov.
Moderen til Dana er Diva AA en angloaraberhoppe efter Bravo Bajar ua hoppen Danseuse hvis afkom har vist deres værd indenfor militarysporten samt i varmblodsavlen. Med denne afstamning vil det være muligt at registrere Dana både i dansk varmblod samt i DSAH (som araberrace).
Dana har et unikt temperament. Hun er sød og rolig (bliver liggende og sover på folden når der køres med store maskiner lige ved siden af) men samtidig med en positiv tænding hvorfor jeg tror hun bliver en fantastisk ridehest. Hun har tre gode gangarter over middel og er et klart dressuremne.
Hun er nem og høflig at omgås både i stald og på fold.
Prisen er sat efter at Dana har fået fjernet en mus som vi opdagede ved et tilfælde. Den nåede ikke at forårsage halthed først. Dyrlægen der udførte operationen mente ikke at dette skulle få nogen som helt betydning for hendes videre karriere som ridehest, eftersom musen blev fjernet så tidligt som den blev. Vi har valgt at beholde hende ¾ år efter operationen for at holde øje med at der ikke opstod nogen problemer og hesten har aldrig vist ømhed/halthed.
Bortset fra dette har Dana aldrig haft brug for dyrlæge hjælp til andet end sine vaccinationer.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115387
F: Blue Hors Don Romantic
Dansk varmblod
M: Diva AA
Anglo Araber
MF: Bravo Bajar
Shagya araber
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 18 oktober 2009 kl. 13:09, og har været vist 2870 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider