Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Donald

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 22 år 
 148 cm
 Rød
Donald er en rød vallak.
Han har 3 rigtig gode gangarter og specielt en god trav. Han er en harmonisk bygget pony med masser af potentiale til både dressur og spring, og bl.a. har han masser af springkapacitet, som jeg desværre ikke kan nå at få udnyttet, da jeg er fyldt 16 i år.
Indtil nu har han kun gået LA i spring, men har været klar til højere længe. Han har på hjemmebane gået en bane på MA og har haft let ved det. På grund af rytters manglende licens har han dog ikke været til distriktstævner, men han har deltaget i 8-12 klubstævner inden for det sidste års tid. Han han har en god udstråling, og udfører nemt alle dressurøvelser op til LA1, selvom han han har et varmt temperament som kræver en øvet rytter at tøjle. Han er en meget håndterbar og tillidsfuld hest som kan blive bl.a. klippet og få raspet tænder uden bedøvelse eller anden form for beroligende midler. Til stævner er han også meget nem, han er nem at læsse og nem at have med.
Han sælges udelukkende på grund af min alder, selvom vi dog har overvejet at klasse ham op til hest og bruge ham til springning med hans store kapacitet i hesteklasser.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115370
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 18 oktober 2009 kl. 11:56, og har været vist 2249 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider