Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Strandagers Brandy

Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Vallak
 16 år 
 146 cm
 Rød
Helbror til Strandagers Bandit, kåret hingst.
Super dejlig 5-års vallak, med et godt temperament,dog kræver han rutineret rytter, da han gerne vil prøve sin rytter af af og til og kan være noget af en bølle hvis han bliver brugt for lidt og kan slippe afsted med det, specielt om vinteren. En pony der knytter sig til sin rytter. Sælges pga familieforøgelse og manglende tid.
Han har god kapacitet indenfor dressuren, Han har en god naturlig fremaddrift, bærer sig selv flot og har en god holdning. Desuden 3 rigtig gode gangarter, specielt en super trav med rigtig godt sving og en dejlig rummelig galop. Er redet i chenkelvigninger, anspring fra skridt og øgninger, har dog ikke været redet så meget på det sidste og skal derfor trænes lidt op igen. Er tilredet i roligt tempo.
Er desuden sprunget en smule, hvilket han er rigtig glad for. En pony der vil kunne nå langt med den rette rytter. En rutineret og rolig rytter. Jo roligere rytteren er jo bedre går han, da han så slapper bedre af, skal ikke rides "med hård hånd".
Er nem at læsse og ha med ude, har startet sit første rigtige stævne 10-11 oktober (Vestdansk NF) hvor han opnåede 64,8% i 5 års championatet (LB1).
Han har fået lavet rødt konkurrencepas.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115077
F: Blues Brendan
00-0119-BNF BEL NF
M: Majken
NF 1857 DK NF
MF: Malibu II
NFHR-E 100 DK NF
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 26 december 2010 kl. 08:52, og har været vist 11375 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider