Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lilo

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 28 år 
 132 cm
 Brun
Super sød og rolig pony søger part. Hun er en rigtig kælepotte og elsker opmærksomhed, hun skal bare se dig så kommer hun hen til ledet. Min søster på 10 år rider den, men hun har endnu ikke så meget erfaring. Den vil rigtig gerne rides og er opmærksom. Den kan det meste, og ville med den rigtige rytter kunne stille stævner, den trænger til at få det genopfrisket, da den ikke er blevet reddet et par år ( Før vi købte den for et par mdr siden )
Den står på Rågården i Dragør og vi har købt ridehus kort til Kongelundens ridehuse som ligger 150 m væk + skovkort. Skoven som der er adgang til fra gårdens område er et meget stort område hvor man kan komme ned til stranden.Begge kort følger hesten, og kan benyttets af part.
Pris ide : 2-3 gange om ugen 500kr om mdr.
Der vil blive lavet part-kontrakt.

Edit: Den er ikke så svajrygget som det fremgår af billederne, de er taget kort efter vi fik den og den er blevet lidt tyndere om maven :P Og har fået flere muskler oppe på ryggen.

Update 16/12-09
Lilo har en part der rider hende 2 gange om ugen, men vi ville meget gerne have en part mere der kunne tage 1-2 dage om ugen.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115042
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 december 2009 kl. 13:44, og har været vist 2223 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider