Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Relando

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 28 år 
 170 cm
 Rød
Hej.
Jeg søger en erfaren, rutineret og seriøs dressurrytter som mangler en hest at ride på, da jeg for tiden ikke sys jeg har tiden og lysten til at ride men aldrig kunne nænne at skille mig af med min dejlige dreng. derfor søger jeg en rytter, da han bare står og keder sig..
Relando er en 16 år gammel DV vallak efter Lando (springhest) han elsker at springe så det må du meget gerne, men er mest blevet brugt til dressur.(man mærker dog ik at han er så gammel da han slet ik er doven på nogen måde, trænger bare til at komme i form igen) Han er en rigtig dejlig hest som elsker at nusse, han kan godt virke lidt sur en gang i mellem men der er ik noget ondt ment med det...han er sød og ride på og kan rides i ridehus og på tur/skov selv...han har før gået klasser op til LA6, og startet mange stævner.
Jeg forventer af dig at du er til at stole på og passer min hest og mit udstyr som var det dit eget. Du skal som minimum ride LA dressur,og være over 18 år og meget gerne havde lyst til at modtage undervisning, vi har en rigtig dygtig uddannet berider der underviser på stedet for 75 kr for en halv time...
Han står på Stutteri tjørnelund ca. 10 min fra Aabenraa. Send en mail til : liper180@hotmail.com og skriv lidt om dig selv og din baggrund med heste, glæder mig til at høre fra dig.
MVH Marissa
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9302277
208333199302277
F:
DH 430
(DV DK)
M: Natasja
RDH 3380
(DV DK)
MF:
DH 345
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 08 oktober 2009 kl. 22:15, og har været vist 623 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider