Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Melissa

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 30 år 
 167 cm
 Rød
Feminin hoppe med gode bevægelser

Melissa er en fin mørkerød DH hoppe, ædel af bygning med gode, livlige bevægelser. Hun stammer fra en af Danmarks mest kendte dressurhingste: May Sherif. Hun er har i mange år været brugt som avlshoppe på stutteri Atterupgård og siden hos mig. Hun har fået flere smukke og smidige føl.

Jeg har imidlertid efterhånden flere heste, end jeg kan nå at ride, så Melissa går mest og hygger sig og bliver lidt for godt i stand på folden. Derfor søger hun en ny ejer.

Melissa har meget fine og livlige bevægelser, der gør sig godt til dressur, og hun kan lide at komme i skoven. Hun har et varmt temperament og kræver en rolig og øvet rytter, som kan ride hende med sædet og stemmen og en meget følsom hånd. Når hun har opdaget, at hun ikke kan bestemme over dig, men at du heller ikke er hård ved hende, får du en virkelig hengiven hest, som bliver utrolig glad og stolt når hun får ros.

Lige nu bliver Melissa redet ind imellem, men jeg træner hende ikke fast. Hun kan komme til at gå flot dressur, men det kræver en mere vedholdende indsats. Sammen med hendes alder betyder det, at jeg sælger hende billigt.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DH 4475
208333199204872
9204872
F:
DVE 250
(DV DK)
M: Cerbina
DS 5433
(DV DK)
MF:
DH 274
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 31 oktober 2009 kl. 21:08, og har været vist 5362 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider