Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hopla af Hovslund

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Hoppe
 18 år 
 100 cm
 Sort
Hopla er super sød og rar med glimt i øjet, hun har fødselsdag 07.06.05. Flot stor sort man med rødlig glans. Hun kommer altid hen til en på marken som den første og elsker at blive nusset med, hun kommer selvom hun står langt væk og galoperer gerne hen for at blive snakket med.
Hun er ikke tilredet men kan sagtens stå bundet og elsker at blive striglet etc. Hun har haft mine tøser på ryggen på meget korte trækketure på marken og ellers ved fodring og det siger hun ikke noget til. Hun er klar til tilridning og træning og vil rigtig gerne. Jeg har trænet hende over bomme på marken og hun elsker det. Hun må dog betragtes som rimelig rå.
Hun er meget snakkesaglig og social og vil rigtig gerne lære. Jeg selv har ikke tiden der kræves til at lære hende tingene og da jeg selv er ret velvoksen og det ikke er lykkedes mig at finde andre der kan tilride hende sælges hun nu.
Hun er ikke bange for noget som helst (vi har i hvertfald ikke fundet noget) hverken buldrende tønder, tønder med ild eller plastikposer etc. Hun vil være den perfekte kørepony for hun er stærk og ikke bange for noget.
Hun er selvfølgelig passet med smed og har iflg. smeden meget gode sunde og stærke hove ;o)Derudover er hun meget nøjsom med foder og behøves efter dyrlægens udsagn ikke andet end hø og vitaminer og mineraler. Har aldrig været syg, halt eller andet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 114638
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 01 november 2009 kl. 19:15, og har været vist 3412 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider