Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede
 Tinker  
 Hoppe
 19 år 
 165 cm
 Broget
Bailey er en stor og bred dejlig Tinker,som jeg har haft fra føl, så det er en meget hård beslutning jeg har taget at sætte hende til salg. Men jeg har detsværre ikke tiden til hende og det bedste for Bailey er, at komme til et hjem, som har tiden til at ride hende og nusse om hende så hun ikke bare står på fold og glor.

Bailey har et rolig gemyt, kan sagtens stå alene på stald og fold hvis de andre heste rider ud. Bailey høre meget efter stemmen og er nem at arbejde med fra jorden ( har været på kursus med Jute Lehmann, horsmanship da hun var 3 år, har dog ikke rigtigt brugt det så meget siden... ).

Bailey er ryttervant så her får du muligheden for selv at forme hende ridemæssigt. Da hun ikke er blivet redet i nogle mdr. er hun lidt frisk og energisk. Hun kræver en erfaren rytter som er til de lidt større og tunge heste.

I sommers blev hun redet en del, og vi har haft masser af gode og rolige ture sammen. Hun er mere rolig når man rider alene dog er hun opmærksom, men når vi rider med andre vil hun meget gerne fremad.

Fra Bailey var 1/2 år til 3 år har hun været til forskellige skuer og en gang på Roskilde Dyrskue. Så hun har prøvet at komme lidt omkring.

Hun står i løsdrift men har før stået i boks.

Hun er passet med smed ( har haft sko på ). Er passet med dyrlæge og vacc.


Sælget kun til privat.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 114633
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 17 februar 2010 kl. 20:37, og har været vist 13026 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider