Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Benjamin

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Vallak
 18 år 
 155 cm
 Broget
Benjamin er den sødeste lille hest, man kunne ønske sig. Han er utrolig nem at arbejde med både fra jorden og i sadlen og han vil rigtig gerne gøre det rigtige. Han er en meget følsom hest, som er meget opmærksom på de mennesker der er omkring ham. Han er den lidt forsigtige type, der lige skal se tingene lidt an, men når først han har tillid til én, vil han gøre alt hvad man beder ham om. Han er en rigtig enmandshest :) Han har et rigtig godt hoved og er en meget fornuftig hest, som med tiden bliver mere og mere cool.

Benjamin er godt i gang med at få sin grundridning på plads, og kan rides i alle tre gangarter uden problemer. Han er lærenem og samarbejdsvillig, og vil med tiden blive meget stabil i dressuren. Vi har løssprunget en lille smule samt sprunget lidt med rytter, og han springer fint og meget forsigtigt. Han trækker selv på springet og springer med en fin teknik. Se evt videoklippet, der er det første gang han springer med rytter. Han elsker at komme ud på tur og er nysgerrig og ikke bange af sig. Han går bare derudaf med ørene fremme.

Se flere billeder af ham på min profil :)

Smukke, dejlige Benjamin blev solgt i foråret til en sød pige, der hedder Ninna. Jeg ønsker dem det bedste med på vejen :)
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 114169
F: Trinity
Pinto
M: Flicka
Oldenborger
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 14 august 2010 kl. 20:27, og har været vist 9524 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider