Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zécheniya

Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 36 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Jeg mangler en halv eller helpart på min dejlige hoppe Zécheniya, da jeg har to heste og kun har tid og råd til en halv pga. barn og studie:-) Jeg søger derfor en sød part som vil nusse, træne og trække/ride ture på hende.

Zécheniya er en ældre dame på 23 år som jeg har haft siden hun var 4 år og hun er derfor meget pålidelig og en rigtig rar pony.
Hun er stadig sund og rask i kroppen og kan både være helt rolig og mere frisk når hun kommer ud og ser nye steder.
Hun er blevet trænet i horsemanship, klassisk dressur og klikkertræning og er ellers blevet trukket og redet ture med og er en samarbejdsvillig hest at arbejde med.

Jeg vil selv tage hende en - to gange ugentligt og ser helst at hendes kommende rytter vil træne hende ud fra de samme principper som hun er vant til, så hun ikke skal trænes på to forskellige måder.
Der er mulighed for at ride og trække ture i området og en græsbane som man kan træne på.

Det er ikke en forudsætning at du har kendskab til ovenstående, blot at du har den rette indstilling til at træne ud fra hestens præmisser og så vil jeg give undervisning i introduktionstiden og løbende fremefter.

Zécheniya er pga tidsmangel kun blevet trukket og redet lidt skridtture på ca. 1-2 gange ugentligt og er derfor i optræning. Jeg trækker derfor lige så meget som jeg rider, for at træne led og muskler op, inden at hesten skal bære min kropsvægt.


 
 
 
 
 
 
ID: HST 113998
Dressur: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 22 september 2009 kl. 23:11, og har været vist 923 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider