Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hot Chili

Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 148 cm
 Rød
Chili er ponyen der altid yder sit bedste til stævner og hverken regn, blæst, torden eller varme kan sætte hende ud af kurs! Hun forstår virkelig at vise og gøre sig bemærket på stævnebanerne!

Hun har vundet til og med la4 på C-plan og har været med til at blive nr.2 til sjm 2009. Har kapacitet og gnist til landsstævner!
Hun er utrolig øvelsesstærk. Hun kommer sjældent hjem fra stævner uden plac. Hun starter pt. La2-la4 og er snart startklar i de højereklasser! Hun får tit kommentarer fra dommerne om at hun har kapacitet til de helt store klasser!

Hun blev kåret i DSP som 4 års og har deltaget i DSP Avlschampionat som 4,5 og 6 års og gik videre alle år til Semi/finale og lå i den gode ende!

Hun har en sprinteknik ud over det sædvanlige og har startet og har plac. til og med lb-klasser. Grundet efterskoleophold var hun ikke blevet sprunget så meget, men er snart startklar i højereklasser. Hendes bagbensteknik og forsigtihed er blevet rost meget af bla. Tina Lund og Peter Marcussen!
Hun har været trænet på terrænbane, som hun virkelig er god til og hun mister ikke forsigtigheden når hun kommer tilbage til ridebanespring!
Derfor er hun den oplagte Militarypony, grundet hendes både store dressur og springtalent!

Hun er virkelig en rolig pony, men bestemt ikke kedelig, da hun stadig godt kan tænde på en springbane og vise sig 100% til stævner!

Ved flere informationer og videor, kan man henvende sig til ejer:
Oline Dall 23672789/40361332

Prisen kan forhandles ved hurtig handel og rette rytter!

 
 
 
 
 
 
Google
ID: RSFR 982
0205961
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 februar 2010 kl. 19:38, og har været vist 23695 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider