Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Candy

Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Knabstrupper  
 Hoppe
 19 år 
 126 cm
 Lys skimmel
Candy er en lille vidunder ponyhoppe, som samtidig har kæmpe talent. Hun er dejlig og overraskende nem at have med at gøre, såvel på stald som på fold. Hun udviser stort talent indenfor springning såvel på ridebanen som i terræn, ligeledes har hun massere af gå-på-mod.

Både i stalden og på folden udviser hun kæmpe charme og er en pony der huskes når man har oplevet hende. Hun vrinsker og kommer dig i møde når du bevæger dig hen mod folden. Hun er en engel der bare går lige op i traileren og følger dig blindt som en hund, hun er meget nem at håndtere, strigle og rense hove på. Ligeledes har jeg redet nogle ture på hende i skoven og ved trafikeret vej, både med andre og alene, hvilket hun intet siger til.

Hun springer rigtigt godt, har god teknik og løfter sig højt over springene. Hun har på nuværende tidspunkt sprunget 80 cm. med mig som rytter (17årig pige), jeg vil dog ikke springe hende højere da jeg som sagt er for stor til hende. Under løsspringning viser hun stor lyst, gå-på-mod og massere af iver. Hun er en pony der skal rides med sæde, schenkler og vægt, frem for tøjle.

Candy har tidligere været ifol og har fået et smukt hingsteføl.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 113220
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 januar 2018 kl. 10:32, og har været vist 2742 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider