Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

marott's Godot

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Vallak
 28 år 
 157 cm
 Broget
Han er en dejlig ældre dreng, som virkelig er roligheden selv, men man skal ikke tage fejl af ham - han kan sagtens tænde!

Han er lige tilredet i western og er utrolig velopdragen til alt du beder ham om, selv om han ikke altid er enig om det man beder ham om.

Godot er 90% trafiksikker og kan med lethed rides ud alene. Tilgengæld hader han at ride forrest i geleddet, og vil helst putte sig bagi.

Han rides med westernudstyr eller hackemore.

Han kan gå i tralier, stå bundet og vaskes overalt, og kan håndteres af små børn.

--------------------------
Godot’s fortid:
Jeg så Godot på nettet til salg, og tænkte bare - den hest må jeg eje, lige gyldig hvad. Jeg skrev hurtigt til ejeren, men de havde fået mange henvendelser, så desværre. Heldigvis gemte jeg nr'et (af en eller anden grund) og prøvede en måneds tid efter at skrive igen. Og han var ikke solgt. Datteren var meget ked af at skulle af med ham, men hun havde besluttet det, men de havde ikke fundet en der passede.

Lørdagen efter tog jeg til Slangerup og så på ham, og prøvede ham. Mine tanker var stadig - ham må jeg bare eje! Han er lige den jeg søger. Efter at have arbejdet med urolige heste, trængte jeg til en der var rolig og som kunne nogle ting i forvejen. Jeg fik Godot på prøve 14 dage efter - samme dag, som jeg sagde farvel til min elskede Chesse.

Det var isslag da de kom med ham, og der lå en del sne, men de klarede ærterne, og der var han så. Jeg fik ham installeret i sin nye boks, og han spiste veltilpas.

Dagene gik med at Godot og jeg skulle lære hinanden at kende, og jeg skulle se hvad han kunne, og om han nu var alt det jeg håbede på. Det var han og den. 2. februar 2006 købte jeg ham.


Godot har haft 3 ejere foruden mig; Celina, fra stald Marott, Silja, som ejede hans mor også, og Katinka fra Slagelse.
----------------------------
Om Godot til kåring:
Middelstor af størrelse, type jævn god. Hoved almindelig og hals velansat. Overlinie god. Kryds er afrundet men muskuløst. Forlemmer er føre med rette koder, men vinklede baglemmer og snævre haser. God beveægelse, meget energisk. Bedømmelse: 8-8-7-8-8

Tobino -Rødbroget med tofarvet man og hale, uregelmæssig stjerneblis som går ind i begge næsebor og kødfarvet underlæbe. Lyse hove.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 113117
F: Don Carlos
Pinto
M: My Choise
Pinto
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 15 april 2012 kl. 16:04, og har været vist 806 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider